DdH “langs de zijlijn”

Als we dan toch niet meedoen, moeten we supporteren hé!  Bedoeling was samen met mijn ventje 15km te lopen maar net zoals vorig jaar, mag ik dit weer eens meemaken langs de zijlijn!

Zoals een goede supporter, met een rugzakje volgeladen: jasje voor en na de wedstrijd, wat lekkers, wat drank,  …  Niet in het minst voor mezelf.  Fototoestel in aanslag.   Het was prachtig herfstweer!  Ideaal voor een loopwedstrijd.

Erg goed op tijd aanwezig in Hasselt: vlot parking gevonden.  Bij inschrijvingen komen we Johnny tegen: nog erg onder de indruk van zijn winnend lot voor IM Maastricht!  Zijn toekomstplannen krijgen al vorm…

Dan ontmoeten we Anita en Patrick: dit jaar als supporters voor bekenden!  Hij maakt het goed: genieten van wedstrijden op een andere manier, heb ik begrepen.  En plannen genoeg…

Aan de start erg véél volk: we vinden maar weinig bekenden tussen de massa.  Jammer.

Plaatsje gezocht om te supporteren maar sommigen lopen erg snel en krijg ik met moeite op foto…  Ik ben nu eenmaal niet zo geoefend als onze huisfotograaf Helen.

Niet gemakkelijk om mensen te herkennen tussen de massa.  Chance: mijn ventje relax, zoals altijd!  ’t Is soms een zegen, hé!

Aan de finish: allemaal blije mensen!  Mijn ventje erg tevreden maar verstrooid zoals ik hem ken.  Hij nam alle lekkers aan bij de finish maar de medaille … die vergeet ie!   Dát zou mij nu nooooit overkomen!

Gr

Wendy