DSC_0825

 

 

In Luxemburg stonden ook 2 aflossingsteams aan de start. Hier een verslagje van Wendy :

Dit is geen verslag van hartslagen en tijden maar eentje van fun en sporten in team!  Twee ETL teams namen deel in relay.  Team” Limits”: Wendy swim, Birthe Bike, Elke run en team “Beat the Limits” Janneke swim, Peter bike en Els run. Peter verving An last minute voor bike. De teamnamen zijn een ‘inside joke’.

Vrijdag met zijn allen toegekomen in lux, de ene al wat vroeger dan de andere.  Bijna te laat bij registratie om borstnummers op te halen!  Zo relax waren we!  Briefing: ondanks dat niemand van ons ooit een IM had meegedaan, toch geen van ons die interesse had.  Maar met zes tri-wijsneuzen samen, kom je ook wel aan de start én finish, hoor!

Fietsen inchecken: ff naar die chique tijdritfietsen gapen.  An, Peter en Els fietsparcours verkennen met auto.  Birthe, hare loverboy en ik shoppen!!  Kwestie van taken wat te verdelen;-)  Op de pastaparty komen we verschillende bekende gezichten tegen: leuk en gezellig.

Ontbijt op raceday zag er goed uit.  Allen goed geslapen in onze B&B.  Nog nooit zo relax aan een wedstrijd deelgenomen!   Nu met zijn allen naar de wisselzone: wat rondvragen hoe dat nu werkt in relay: waar moet je staan, chip wisselen en hoe kom je terug binnen in volle wedstrijd (want de fietser en loper moeten daar geen uren in wisselzone staan wortel schieten).  Maar weinigen die het wisten… wij uiteindelijk wel!  Als tijdopvuller: een warming-up onder professionele begeleiding van Birthe!

Swimstart: in vergelijking met andere waves, weinig deelnemers dus dat is relax in het water.  Ff paniek want IM badmuts al gescheurd!  Toch onmiddellijk oplossing gevonden aan startbox.  Janneke en ik eigen plek in water.  Tijdens wedstrijd toch lang naast elkaar gezwommen.   Van drafting geen sprake: te weinig volk. Op terugweg waren we elkaar “kwijt” maar bij aankomst slechts 4 sec. verschil.

Bike: vlotte wissel voor zowel Peter als Birthe.  Vlotte rit voor beiden: geen gevreesde platte band.  Mooi parcours.  En als verrassing kwamen ze met ongeveer een half minuutje verschil binnen, voldaan en trots!

Run: Elke en Els liepen dus ook vlot de wisselzone buiten.  Ze kregen alle support die we hen konden geven. Eerste rondes konden ze nog lachen, nadien iets minder.

Per team over de finish gelopen. Els pikte als eerste haar “bende” op. Ze hadden al voldoende voorsprong! Elke zette de laatste meters een sprint in, waarbij Birthe en ik haar met moeite  konden volgen  naar de finish. “Beat the Limits” hebben de” Limits” dus verslagen in deze wedstrijd, maar ja, we waren dan ook klein beetje gelimiteerd hé ;-)

’s Avonds gezellig met zijn allen uit gaan eten: Elke was die dag jarig, dus we hebben haar “in de bloemetjes” gezet en klein beetje samen de bloemetjes buiten gezet!

Volgende dag  ff naar de prijsuitreiking van de profs geweest en gezellig napraten op terras over de uitslagen.  That’s  teamspirit!  It was fun!   Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar!