Zaterdagavond stonden we paraat voor onze JTTL-activiteit van februari. Voor het eerst kozen we voor een activiteit die enkel mogelijk is in het donker. Dankzij de avontuurlijke kant van Hans konden we kennis maken met de prachtige wereld van geocache.

Met pitslamp in de hand, schoenen die bescherming boden voor water en vuil en een survivalpakket waren we klaar voor onze geocache „Glimwormpjes” te Houthalen. Onderweg zochten we naar de verborgen cijfers voor onze eindcoördinaten. Met de gevonden coördinaten moesten we de „cache” (schat) vinden. Hans had speciaal een travel bug aangekocht om te plaatsen in de cache, die we dan via onze eigen code kunnen traceren. Wie weet hoeveel kilometers hij dit jaar zal afleggen ? Wie weet welke landen hij allemaal zal bezoeken?

De sfeer zat er meteen in, zo goed zelfs dat we enkele hints gemist hadden … maar echte avonturiers als we zijn (en natuurlijk met de ervaren hulplijn : Hans) vonden we dan toch de schat. We hebben onze Travel Bug erin gelegd en nu maar hopen dat zijn reis snel begint …

10406900_456724531119093_7889096448634880678_n