DIMITRI

1/8 Viersel 1u01 1st H40

Met een goed gevoel opgestaan en 200% goesting om te knallen vandaag.

Iets voor de middag vertrokken ik, Joany, Kurt en Guy richting Viersel. Eens aangekomen direkt de fiets op en samen een toerke gereden om te zien hoe de wind stond. Het viel nog mee!

De wedstrijd : Omdat iedereen links in het water lag, toch maar besloten om in het midden te starten. Vol begonnen en direkt uit de massa. Voelde direkt dat het goed zat. Eens uit het water, ging de wissel vlot (onder de minuut).

De eerste fietskilometers gingen niet super. Na 5 kilometer voel ik eindelijk power in de benen. Op kilometer 13 komt Guy me voorbij. Het begint te onweren en we zitten juist op het bochtige deel van het parcour, heel gevaarlijk. Kan goed volgen en rijden samen in gietende regen tot T2.

Ik loop voor Guy de wissel uit. Had me voorgenomen om niet vol te starten. Na het keerpunt (2km) loopt Guy me voorbij, 500m kan ik volgen, daarna moet ik lossen. Hij is gewoon sterker vandaag. Ik zie hem lopen op 30 meter maar geraak er niet meer bij. Ben blij als ik als 8ste over de finish loop. Alles gegeven!

Guy was super vandaag 6de totaal, Joany 3de totaal en 1st D24, Kurt heel tevreden 38ste. Nog mooier dan 1st H40 was de super namiddag samen met Joany, Kurt en Guy.

Volgend jaar zeker opnieuw van de partij.