1. L’eau D’heure
Om 9u30 mochten we het koude meer in (13.5gr).  Brrrr!! Leg me op de eerste rij en vertrek vol bij het startschot. Zwemmen gaat goed vandaag. Ik zwem achteraan een groepje maar moet de laatste 100m lossen. No panic!!
Uit het water, snel wisselen en eindelijk de fiets op. Vertrek volle gas op het mooie parcour. Na de eerste ronde zie ik dat ik derde ben maar achter mij rijden 4 atleten die denken dat het een stayerwedstrijd is! ? Na twee ronden kom ik als 7de T2 binnen. Begin met zware benen op het heuvelige loopparcour.  Gelukkig kom ik snel in mijn ritme. Ik voel dat ik een superdag heb en diep kan gaan. Zo steek ik nog twee atleten voorbij en wordt 5de van de 207 en 1st M40
Super content een ideale voorbereiding voor Gullegem.
2. BK Gullegem
Met veel goesting/vertrouwen zakte ik af en hoopte stiekem op een top5 M40 en kwalificatie WK 2017.
Van bij de start gaat het goed! Uitstrekken uitduwen Dimi hoor ik Ludo zeggen. ? Ik probeer zeker niet te forceren. Dan snel wisselen en de fiets op. Zit in een groepje van vijf waar we met twee het meeste kopwerk doen. Maakt niet uit alles geven en we zien wel. Dan als laatste nog 5.4km lopen. Heb even nodig om in mijn ritme te komen maar kan daarna toch nog versnellen en pik een 3 à 4 atleten op. Top!!   Heb alles gegeven dus ik moet tevreden zijn met de 8ste plaats M40.
           Nog mooier werd het toen ik deze week de mail van de VDTL kreeg dat ik gekwalificeerd ben voor het ITU WK 2017 sprint triatlon te Rotterdam. ?
“Train hard and always focus on the positive”
Dimi

image1