Mario talks : Girlpower op zijn best in Kinrooi

Veel te warm – en nog meer last van die dekselse wind – daar in het noorden van Limburg  … maar toch deden we ons best om onze buren van TMnK te ondersteunen in hun prachtige organisatie van de Steengoed Maastriatlon.

In de sprinttriatlon verschenen Mattias en Laurien aan de start. Beiden presteerden erg sterk en voor Laurien zat er zelfs een mooie overwinning in. Ze is deze zomer weer helemaal op dreef en groeit zo stilaan terug naar haar beste niveau. Good job!

In de kwart iets meer TTL-volk, nl Maarten, Mark, Kristof, Bart en Alizée. Zowel het zwemmen als fietsen was pittig door de eerder vermelde wind. Het lopen werd dan weer zeer warm … Iedere deelnemer moest even diep in zijn krachtenarsenaal graven om de opdracht tot een goed einde te brengen. Ook hier trok een TTL-dame de eindoverwinning naar haar toe. Haar allereerste zege! Proficiat, Alizée! Blijf zo verder trainen en er volgen nog overwinningen.

Ook onze Master Erwin presteerde gisteren weer sterk. Hij wist  @IronmanHamburg weer het beste uit zichzelf te halen. Alweer een stap dichter in het Legacy Program. Knap gedaan!

Op nu naar Ironman Maastricht … waar we gaan “volunteren”, teams inzetten in de Relay en onze strekhouders Jan en Ismaël inzetten.