Triatlon Izegem

Ondanks het regenachtige en slechte weer hebben 5 van onze jeugdatleten meegedaan in Izegem.  Het triatlonkamp in Bilzen was de ideale voorbereiding, want de resultaten mochten er zijn.

Bij Jeugd C ging ik samen van start met Kika en Maxime. Ik kwam als eerste uit het water. De meisjes achter mij hadden zonder wetsuit gezwommen en waren eerder weg uit de wisselzone. Het fietsen en lopen gingen goed en ik mocht als 3de over de finish lopen. Daarna kwamen Maxime en Kika over de finish en ik stond ze op te wachten voor … een groepsknuffel !

Daarna waren Jaline en Maarten aan de beurt bij Jeugd B. Ze deden het super goed : een bronzen medaille voor Jaline, ondanks haar valpartij en goud voor onze Maarten! Proficiat!

Dan was het tijd om terug te rijden naar ons verre Limburg, 3 medailles rijker en trots op iedereen.

Merel Appermans

Izegem