Meteen naar de inhoud

Helen & Dimi talk about : Oupeye 2014 !

  • door

Helen Talks :

We zijn een team … om trots op te zijn !

Na een jaar van zorgen voor beeldmateriaal kreeg ik de eer om zondag in Oupeye te genieten van de verscheidenheid van passie en teamspirit binnen onze club. En daar rekenen we zeker onze enthousiaste supporters bij, die het afgelopen jaar menig atleet hebben aangemoedigd om de finish te bereiken.

  • Maarten, Paulien, Jasper en Mario gingen de individuele strijd aan tegen medetriatleten en de resultaten waren een mooie afsluiter voor anno 2014. Mario wist het hoogste schavotje te behalen, maar door zijn deelname aan de teamtriatlon stuurde hij zijn kat naar het podium (er lopen er thuis toch genoeg rond ;-) ) !
  • Het damesteam met Lone, Laurien, Jaline, Joany en Elien lieten zien waarvoor ze gekomen waren: de overwinning van de damesteams.
  • Het team van Jan, Wim, Mario, Jelle en Dimitri behaalde een tweede plaats bij de heren. Het was ook het enige team van alle deelnemers die het begrip „in waaier rijden” ook al eens toepaste. Het leverde ook mooie, sprekende beelden op. Mooi fietsnummer !
  • Janneke, Wendy, Elke en Els onder leiding van teamkapitein Mark kwamen steeds met een smile voorbij … af en toe was er boven op het bergje nog wat adem over om een woordje te wisselen met de fotograaf. Thanks voor het enthousiasme dat jullie overbrengen. En Mark … je hebt goed voor de ladies gezorgd!
  • Patrick, Guy, Kurt V en Kurt A leverden een mooi staaltje teamwork waarbij het bekende bekkentrekken van Patrick steeds voor de vrolijke noot zorgde. Roel vervoegde dit team individueel ;-)
  • Thibault spoorde tijdens de zware inspanningen zijn team aan om lief naar de camera te lachen of te zwaaien … Altijd leuk en gegarandeerd originele beelden ! Dank je wel: Thibault, Bjorn, Nico, Theo en Joris !

Door die vele foto’s zit mijn i-photo compleet vol … dus dat wordt de komende maanden opruimen zodat ik in 2015 weer schrijfruimte heb voor meer beeldmateriaal !

Dimi Talks :

Laatste wedstrijd van het seizoen. Mooi weer, veel clubgenoten en supporters. Super!!! Had er zoals altijd goesting in. Om 14u15 zijn we weg. Jelle zwemt als eerste, ik tweede gevolgd door Wim, Jan en Mario. Na 100 meter zit ik al direkt à bloc, geraak gewoon niet tot in de voeten van Jelle. Na 500m snel uit het water en de fiets op. Eerste 2 ronden is het afzien, hartslag zakt niet en neem de bochten slecht!! Moet telkens e gaatje laten en dichtrijden. De laatste 2 ronden kan ik wat op adem komen. ( gemid. snelheid 40km/u ) Dan het laatste onderdeel nog, 5km lopen. Mario haakt af tijdens het lopen. Hij heeft om 12u ook al de 1/8 meegedaan en gewonnen. Respect coach!!! Voor Wim ligt het tempo te hoog ( koorts gehad gisteren ). Maakt niet uit “One team one fight” Samen lopen we over de streep en worden zo 2de van 59 teams tijd 54 minuten.