Afgelopen weekend weer heel wat bedrijvigheid met TTL en JTTL.

Zaterdag ons kid- en jeugdevent aan de Paalse Plas. Een zeer geslaagde editie. Niet in aantal deelnemers, maar wel – en dat verheugd ons veel meer – in de triatlonmentaliteit die deze kids toonden. Na Ironkids Bilzen stelde we ons toch vragen over het opleidingsniveau van en de entourage rondom veel kids … maar dit event toonde duidelijk een veel beter beeld. Chapeau aan al die straffe jongens en meisjes!

Ook de swimrun viel zeer goed in de smaak. Het was voor veel deelnemers een kennismaking met deze relatief jonge sport en men ondervond zeer snel de complexiteit ervan. Leuke verhalen aan de finishlijn.

We eindigden de dag met het project Over De Brug dat personen met jongdementie wil ondersteunen in hun bewegingservaring.

Zondag dan helemaal naar Ieper voor de T3-serries devision 2. Een zeer mooie wedstrijd in Flanders Fields. De TTL-groepssfeer zat meteen zeer goed en dit hielp ongetwijfeld om een sterks win-bike-run traject af te leggen. Resultaten staan momenteel nog onhold wegens een klein technisch probleempje … dus even afwachten als we onze derde positie hebben kunnen vasthouden.