Meteen naar de inhoud

Lidmaatschap

Lidmaatschappen staan open voor iedereen die zichzelf optimaal wilt ontplooien als triatleet en die de kernwoorden passie, respect en balans goed kan laten circuleren.

Aansluiten gebeurt dmv het invullen van onderstaand aansluitingsformulier EN het betalen van de overeenkomstige lidgelden.

3 Soorten lidmaatschappen

JTTL - Kids & Jeugd

Voor iedereen van 5 jaar tot en met 17 jaar. Jeugdleden krijgen automatisch een 3VL-licentie (deze is inbegrepen in het lidgeld).

Wekelijks trainingsaanbod onder begeleiding van een gediplomeerde trainer : 2 zwemtrainingen, 1 looptraining, 1 fiets- & looptraining

Kostprijs : 285 euro

Lees zeker eens deze pagina door.

TTL - Atleet

Iedereen vanaf 18 jaar die wilt aansluiten bij Triatlon Team Limburg wordt geacht een ambassadeur te zijn. Hij/zij  engageert zich tov de vereniging door o.a.

  • een positieve houding uit te dragen
  • aanwezig te zijn op de aangeboden trainingen (in de mate dat de beroepsactiviteit dit mogelijk maakt)

 

Het lidmaatschap omvat verder wekelijks 2 zwemtrainingen onder begeleiding van een trainer, 2 looptrainingen olv trainer en 2 fietstraining (groep).

Lidgeld : 285 euro (inclusief basislicentie 3VL, exclusief wedstrijdlicentie 3VL)

Lees zeker eens deze pagina door.

Tri Active

Wil je eerder recreatief sporten? Ben je nog niet klaar om goed crawl te zwemmen? Wil je enkel maar zwemmen of fietsen of lopen? Dan is Tri Active de perfecte oplossing voor u. Wij leren je efficiënt zwemmen, fietsen en technisch correct lopen.

  • zwemtraining op maandag
  • looptraining op donderdag
  • Lidgeld : 150 euro 

 

Lees hier meer over TRI ACTIVE