Meteen naar de inhoud

Clubaansluiting 2020

Als je wenst in te schrijven in onze vereniging dan mag je onderstaand formulier invullen en verzenden. Dit formulier is je inschrijvingsbewijs. Een beetje meer praktische info mbt het invullen :

  • Google Account : We plaatsen veel basisinformatie op GOOGLE DRIVE. Dit is voor iedereen gratis te bereiken. Maak gewoon een Google-account aan en communiceer het emailadres waarmee je account gekoppeld is. Dan kunnen wij je toegang geven tot deze info. Je vindt hier o.a. de huishoudelijke regels, de “beruchte” clubsheet, info over onze evenementen, videomateriaal van onze trainingen, interessante artikels over onze sportbeoefening, …
  • Huishoudelijke regels : Lees deze zeker even door, ze bepalen immers de goede werking van ons project.
  • Licentie/verzekering : Iedereen die bij ons aansluit moet over een verzekering BA en lichamelijk letsel bezitten. Voor de jeugd is dat automatisch een 3VL-licentie (kids of jeugd) die inbegrepen is in het lidgeld. Voor de volwassenen is dit niet inbegrepen en kiezen ze zelf uit een 3VL-licentie of een Sporta verzekering.
  • Volwassenen en jeugd/kids die reeds een 3VL-licentie bezitten. Hernieuwingen van bestaande licenties moet je zelf doen via 3ENTRANCE met de inloggegevens die je van de VTDL ontvangen hebt. Volledig nieuwe licentieaanvragen regelen wij via de club. Voor een nieuwe licentieaanvraag dien je een digitale pasfoto en een ingevuld MEDISCH ATTEST door te sturen naar mario@jttl.be.
  • Invulblok : Mocht je nog vragen, opmerkingen of leuke ideetjes hebben … schrijf ze dan neer op onze clubsheet (@GoogleDrive).
  • Betaling lidgeld : Na het verzenden van dit formulier betaal je tussen 1 en 15 januari je lidgeld. Ben je later ingestapt dan betaal je binnen de 10 dagen het lidgeld dat voor jou van toepassing is. Betaal via overschrijving op onze clubrekening. Vermeld STEEDS je naam en de REDEN van je betaling.
  • Licenties betaal je APART van het lidgeld. Vermeld STEEDS je naam en de REDEN van je betaling.
  • De rekeningnummers van JTTL en TTL vind je hier

Mocht er iets nog niet duidelijk zijn, mail ons dan gerust !

[formidable id=”6″]