ILumen Tri Herderen

ILumen Tri Herderen

Op 19 maart 2017 vieren we de 10de editie van Tri Herderen. Voor het tweede jaar op rij is Ilumen onze partner.

Nieuw dit jaar is dat er TWEE wedstrijden zullen plaatsvinden :

  • 14h : Recreatieve wedstrijd : 500m zwemmen – 20km fietsen – 5km lopen
  • 16h : T3 Team wedstrijd : 750m zwemmen – 20km fietsen – 5km lopen

Inschrijven en alle wedstrijdinfo

Bewonersinfo

Zo was Ilumen Tri Herderen in 2016 :

 

Palmares Heren :

JaarWinnaarTweedeDerde
2008Smolders JohanAppermans MarioMonchy Wouter
2009Smolders JohanAppermans MarioColpaert Bart
2010Embrechts PaulSchrooyen BartDe Weerdt Koen
2011Heemeryck PieterVander Hoogstraete TomVander Mast Wouter
2012Heemeryck PieterSuetens TomBrydenbach Tim
2013Heemeryck PieterSuetens TomGoris Stijn
2014Lauryssen GeertOlaria TerrenceYeray Luxem
2015Akershoek MarcoBosmans LucasVerachten Stef
2016Heemeryck PieterAkershoek MarcoGoetstouwers Stenn

Palmares Dames :

JaarWinnaarTweedeDerde
2008Bellekens Bianca
2009Conings Elke
2010De Groote Sophie
2011Gwen Losie
2012Lewyllie JolienWouters FroneKenis Eva
2013Lewyllie JolienVan Troyen InesMassag‚ Birgit
2014Verdock ChristineMeertens LoneMassag‚ Birgit
2015Verdock ChristineVan Troyen InesMeertens Lone
2016Tondeur AlexandraDe Vet HanneWassink-Hitzert Sandra

 

Untitled design (2)Untitled design (2)Untitled design (2)