ILumen Tri Herderen

ILumen Tri Herderen

Op 18 maart 2018 vieren we de 11de editie van Ilumen Tri Herderen. Voor het derde jaar op rij is Ilumen onze partner.

  • 500m zwemmen – 25km fietsen – 5km lopen
  • zwemproef tussen 10h en 13h in zwembad De Kimpel Bilzen
  • 15h : start fiets- en loopgedeelte in Herderen

Inschrijven en alle wedstrijdinfo

Bewonersinfo

Zo was Ilumen Tri Herderen in 2017 :

En 2016 :

 

Palmares Heren :

JaarWinnaarTweedeDerde
2008Smolders JohanAppermans MarioMonchy Wouter
2009Smolders JohanAppermans MarioColpaert Bart
2010Embrechts PaulSchrooyen BartDe Weerdt Koen
2011Heemeryck PieterVander Hoogstraete TomVander Mast Wouter
2012Heemeryck PieterSuetens TomBrydenbach Tim
2013Heemeryck PieterSuetens TomGoris Stijn
2014Lauryssen GeertOlaria TerrenceYeray Luxem
2015Akershoek MarcoBosmans LucasVerachten Stef
2016Heemeryck PieterAkershoek MarcoGoetstouwers Stenn
2017Goetstouwers StennVander Mast WouterDe Groff David

Palmares Dames :

JaarWinnaarTweedeDerde
2008Bellekens Bianca
2009Conings Elke
2010De Groote Sophie
2011Gwen Losie
2012Lewyllie JolienWouters FroneKenis Eva
2013Lewyllie JolienVan Troyen InesMassage Birgit
2014Verdock ChristineMeertens LoneMassage Birgit
2015Verdock ChristineVan Troyen InesMeertens Lone
2016Tondeur AlexandraDe Vet HanneWassink-Hitzert Sandra
2017Schenkel SandraMeersman SwetaVan Troyen Ines

 

Untitled design (2)Untitled design (2)Untitled design (2)