ILumen Tri Herderen

Op 22 maart 2020 vieren we de 13de editie van Ilumen Tri Herderen. Voor het derde jaar op rij is Ilumen onze partner.

  • 500m zwemmen – 25km fietsen – 5km lopen
  • zwemproef tussen 10h en 13h in zwembad De Kimpel Bilzen
  • 15h : start fiets- en loopgedeelte in Herderen

Wedstrijdbeelden 2017

Wedstrijdbeelden 2016

 

 

Palmares Heren :
JaarWinnaarTweedeDerde
2008Smolders JohanAppermans MarioMonchy Wouter
2009Smolders JohanAppermans MarioColpaert Bart
2010Embrechts PaulSchrooyen BartDe Weerdt Koen
2011Heemeryck PieterVander Hoogstraete TomVander Mast Wouter
2012Heemeryck PieterSuetens TomBrydenbach Tim
2013Heemeryck PieterSuetens TomGoris Stijn
2014Lauryssen GeertOlaria TerrenceYeray Luxem
2015Akershoek MarcoBosmans LucasVerachten Stef
2016Heemeryck PieterAkershoek MarcoGoetstouwers Stenn
2017Goetstouwers StennVander Mast WouterDe Groff David
2018Thijs NickVerboven YorbenVander Mast Wouter
2019Van Cappellen TomVerboven YorbenDiederen Bas
2020???
Palmares Dames :
JaarWinnaarTweedeDerde
2008Bellekens Bianca
2009Conings Elke
2010De Groote Sophie
2011Gwen Losie
2012Lewyllie JolienWouters FroneKenis Eva
2013Lewyllie JolienVan Troyen InesMassage Birgit
2014Verdock ChristineMeertens LoneMassage Birgit
2015Verdock ChristineVan Troyen InesMeertens Lone
2016Tondeur AlexandraDe Vet HanneWassink-Hitzert Sandra
2017Schenkel SandraMeersman SwetaVan Troyen Ines
2018De Vet HanneVermeylen JolienPeeters Lien
2019Maes KatrienVan Riel NoorHeirman Britt
2020???