Lidmaatschap

Lidmaatschappen staan open voor iedereen die zichzelf optimaal wilt ontplooien als triatleet en die de kernwoorden passie, respect en balans goed kan laten circuleren.

Aansluiten gebeurt dmv het invullen van onderstaand aansluitingsformulier EN het betalen van de overeenkomstige lidgelden op onze clubrekening.

3 Soorten lidmaatschappen

JTTL - Kids & Jeugd

Voor iedereen van 5 jaar tot en met 17 jaar. Jeugdleden zijn verplicht om een 3VL-licentie te nemen (deze is inbegrepen in het lidgeld).

Wekelijks trainingsaanbod onder begeleiding van een gediplomeerde trainer : 2 zwemtrainingen, 1 looptraining, 1 fiets- & looptraining

Kostprijs : 260 euro

Lees zeker eens deze pagina door.

TTL - Atleet

Iedereen vanaf 18 jaar die wilt aansluiten bij Triatlon Team Limburg wordt geacht een ambassadeur te zijn. Hij/zij  engageert zich tov de vereniging door o.a.

  • een positieve houding uit te dragen
  • aanwezig te zijn op de aangeboden trainingen (in de mate dat de beroepsactiviteit dit mogelijk maakt)
  • op onze 3 zelf georganiseerde volwassenen evenementen aanwezig te zijn (als deelnemer of als helper)

Het lidmaatschap omvat verder wekelijks deze trainingen : 2 zwemtrainingen onder begeleiding van een trainer, 2 looptrainingen olv trainer en 2 fietstraining (groep).

Kostprijs : 260 euro (exclusief 3VL-licentie of verzekering)

Lees zeker eens deze pagina door.

Tri Active

Wil je eerder recreatief sporten? Ben je nog niet klaar om goed crawl te zwemmen? Wil je enkel maar zwemmen of fietsen of lopen? Dan is Tri Active de perfecte oplossing voor u. Wij leren je efficiënt zwemmen, fietsen en technisch correct lopen.

Kostprijs : 160 euro (100 euro bij enkel zwemmen, 80 euro bij enkel lopen – alles is inclusief Sporta verzekering)

Bijschrift: in 2020 bieden we enkel het zwemprogramma aan voor Tri Active

Lees hier meer over TRI ACTIVE